Overleg met wethouder over oversteekplaats

Op maandag 17 januari 2011 overleggen bewoners van Hinthamerpark en Hintham met wethouder Pauli van Verkeer over de oversteekplaats aan de Graafseweg. Inzet van de bewoners is om tijdens dat gesprek álle opties te verkennen die – al dan niet in combinatie  – leiden tot een definitief veilige oversteekplaats.   

Het gesprek is het resultaat van het bezoek dat een delegatie van het college van burgemeester en wethouders op 2o november aan de wijk aflegde. In een petitie hebben bewoners toen hun problemen met de oversteek kenbaar gemaakt.

Het overleg op 17 januari begint om 11.00 uur en vindt plaats bij Kuin Keukens aan de Graafseweg.

petitie 20 november 2010

Reageer

3 Reacties to “Overleg met wethouder over oversteekplaats”

 1. Willem says:

  Waarom zetten ze daar niet gewoon een oversteek stoplicht? Lijkt me vrij simpel en effectief.

  • Tjeu says:

   Dag Willem,

   Ze zijn wars van stoplichten (‘daar rijdt iedereen doorheen, zie Hekellaan’) We hebben inmiddels een gesprek gehad met de wethouder. Daar zitten nog wat losse eindjes aan. Zodra we alles op een rijtje hebben, informeren we de buurt.

   groet,
   Tjeu