Vertel ons je verhaal

Als voorbereiding op de bijeenkomst over inbraakpreventie op 19 april vragen we onze buurtgenoten hun ervaringen met inbraken en inbrekers te vertellen. Wat gebeurde er en hoe kon dat? Vertel ons wat je erover kwijt wilt. Zodat we er allemaal van kunnen leren. Zet hier je verhaal op. We komen er op terug!

Reageer

2 Reacties to “Vertel ons je verhaal”

 1. Tjeu says:

  Joost vd Berge zegt:
  9 maart 2011 om 21:44 (bewerken)
  Wij wonen sinds 1976 in het Hinthamerpark. Er is twee keer bij ons ingebroken; beide keren, terwijl we thuis waren en in bed lagen. Dat is een dermate vervelende ervaring, dat we iedere morgen rekening houden met weer zo’n “verrassing”! Inbreken terwijl je niet thuis bent, kan ik nog wel plaatsen. Maar terwijl je ligt te slapen vind ik weerzinwekkend.
  De eerste keer kwam men waarschijnlijk binnen door de voordeur ( volgens de politie met een haak via de brievenbus). De tweede keer werd een raam van de erker open gebroken.

  Beantwoorden