Parkement

Onder Parkement vind je berichten over de vrolijke evenementen in ons Hinthamerpark, zoals Nieuwjaarsborrel, Paaseieren zoeken, Koninginnedag en lustra. En over de organisatie waardoor dat alles mogelijk wordt gemaakt.

Een Reacties to “Parkement”

  1. 3quantities says:

    1elderly…

Weergaloos succes lustrumfeest 80 jr.

Wat een fantastisch feest ter gelegenheid van 80 jaar Hinthamerpark! Het walking dinner was perfect georganiseerd en werd op ieder adres ook fantastisch uitgevoerd. Oog en tongstrelende voor-  en hoofdgerechten, verrassende inkijkjes, hartelijke ontmoetingen en bijzondere verhalen (wat dacht u van hanengevechten op de Graafseweg of een huwelijksaanzoek na een lawine-avontuur) gingen vooraf aan alweer het 4e optreden van de Hinthamstrings. Het Parkement nam afscheid van haar voorzitter terwijl de nieuwe kandidaat zich al weer uit de naad werkte (geholpen door zijn zoon). En na afloop maakten vele handen weer lichter werk om alles weer op te ruimen. Beste buurtbewoners, iedereen bedankt voor je deelname en bijdrage aan dit mooie feest. Op naar 100 jaar fijn samenleven. En oh ja, stuur vooral je mooie verhalen en foto’s van 07 september in zodat we ze kunnen delen via deze site.

Verantwoording ‘goed doel 2010’

Vorig jaar heeft het Parkement besloten om een goed doel te verbinden aan haar festiviteiten in 2010. Dit vanuit de gedachte dat dit een sympathieke en effectieve manier kon zijn om een goed doel een extra donatie te geven.
We kozen voor Orange Babies en haalden daarvoor bij  verschillende  gelegenheden € 162,= op. Dit bedrag is inmiddels overgemaakt aan de organisatie (zie www.orangebabies.nl).
Dit is natuurlijk geen wereldbedrag en ook ontvingen we geen enkele reactie op dit initiatief. Het Parkement heeft daarom geconcludeerd dat we in 2011 niet opnieuw een goed doel moeten verbinden aan onze activiteiten.

Uitslag ballonwedstrijd Kdag 2012

Op deze kaart staan de landingsplaatsen van de teruggevonden ballonnen vanuit het Hinthamerpark op Koninginnedag 2012. Hoeveel zeehondjes raakten verstrikt in onze touwtjes …?


Kdag 2012 HHP weergeven op een grotere kaart

Uitslag ballonwedstrijd 2010

Voor wie de  jury niet goed kon verstaan, staat op bijgaand plaatje de enige echte uitslag van de ballonwestrijd 2010.

Vanwege de harde wind strandden veel ballonnen dit jaar in de overbejaarde Japanse kers en de in de winter verlichte berk. Uit alle inzendingen die uit het Hinthamerpark binnenkomen zal in 2012 één troostprijs worden getrokken.

Uitslag ballonwedstrijd 2009

Één van de vele prijsuitreikingen tijdens Koninginnedag 2010 betrof de ballonwedstrijd 2009. Hier kun je nog eens nakijken waar jouw ballon gevonden is.