Jaarverslag 2009

  • Het lustrumjaar 2008 was een goede motivator voor nieuwe Parkementers: maar liefst 3 nieuwe leden kwamen de gelederen versterken: Thess, Charles en Joris.
    Ineke neemt na 17! jaar afscheid.
  • De Nieuwjaarsborrel werd minder druk bezocht dan andere jaren, wellicht door het mooie schaatsweer van die dag.
  • Op 12 april werden weer Paaseitjes verstopt, gezocht en gevonden in het Annaparkje onder goedkeurend toezicht van ouders, opa’s en oma’s die cake, koffie etc. deelden in een vrolijk voorjaarszonnetje.
  • Met een knalprogramma werd Koninginnedag op donderdag 30 april een waardig opvolger van de lustrumfeesten. De hoogtepunten: basketbalclinic en wedstrijd olv een Eiffeltower-pro, borrel met Bossche BINGO (met mooie sponsorprijzen geregeld door Bingo-meester Joris) en na de BBQ opnieuw onze eigen liveband, de ‘Hinthamstrings’ met een spetterend optreden.
  • Dieptepunt dit jaar was natuurlijk de Suzuki-aanslag op Koninginnedag in Apeldoorn. Het Parkement werd hiervan binnen 15 minuten op de hoogte gebracht en heeft vervolgens geïnventariseerd en overlegd met diverse partijen welke opties opportuun en passend waren. Besloten werd om ons buurtfeest door te laten gaan.
  • Besloten wordt om de circustent te verkopen vanwege het gevaarlijke en omslachtige opzetten. We zullen ons verlies moeten nemen…
  • Er wordt een mooi plan gesmeed voor een alternatieve Nieuwjaarsborrel in 2010.

Reacties uitgeschakeld