NIEUW: Goed Doel 2010

Koninginnedag 2009 was zeer geslaagd in het Hinthamerpark maar had een dramatische afloop in Apeldoorn. Naar aanleiding daarvan heeft het Parkement met elkaar gesproken over haar eigen verantwoordelijkheden. Misschien was het de midlife-crisis of een gemis aan meneer pastoor maar feit is dat we allemaal, als bewoners van onze prachtige wijk, het aardig zouden vinden om ook iets voor andere, minder bevoorrechte wijken / bewoners te doen. Natuurlijk kan (en zal) iedereen dat op zijn eigen individuele manier doen. Maar toch willen we als Parkement ook de kracht van onze prachtwijk mobiliseren 😉 Vanaf 2010 willen we daarom bij de jaarlijkse Parkement-activiteiten aandacht en ondersteuning vragen voor een goed doel.

Los van onze mooie Oranjefeesten profiteren wij van toegankelijke en goede gezondheidszorg en scholing – en dat gunnen we iedereen. Het doel van 2010 is daarom www.orangebabies.nl.

Reacties uitgeschakeld