Kraakactie hinthamerpark.nl – verbouwing afgerond

Een aantal buurtbewoners werd gemobiliseerd door enkele serieuze zaken rondom het Hinthamerpark. Zij hebben zich verenigd om hun zorgen en ideeën om te zetten in Actie. Het mag geen verbazing wekken, met oud-studenten uit Nijmegen in hun midden, dat zij zijn begonnen met een kraakactie van onze website.

Omdat de site-beheerder zoveel aanloop maar ongemakkelijk vond, heeft de huisbaas -het Parkement- besloten tot een verbouwing. De verschillende gebruikers van Hinthamerpark.nl hebben nu ieder hun eigen ‘kamer’.

Alle nieuwe berichten verschijnen op de thuispagina. Vrolijke evenementen die worden georganiseerd vind je bij het Parkement. Bij Buurtbelangen worden actuele serieuze zaken onder de aandacht gebracht. (Oud)bewoners kunnen herinneringen ophalen op de Historie-pagina. En bezoekers zijn welkom bij het Open Forum.

Reacties uitgeschakeld