Petitie aan B&W over oversteekplaats

foto: Maikel Samuels

Op zaterdag 20 november bezocht een delegatie van het college van burgemeester en wethouders de gevaarlijke oversteekplaats aan de Graafseweg.  De bestuurders spraken met buurbewoners, waagden zelf de oversteek en namen ten slotte een petitie in ontvangst.

 

Het bezoek maakte deel uit van een werkbezoek aan de wijk Oost. Rond 11.00 waren

wethouder Van Bussel en een aantal  ambtenaren bij de oversteekplaats. Namens de

Foto: Inke Katoen

 buurt nodigde Herman van Holt het gezelfschap uit over te steken en het gevaar aan den lijve te ervaren. Aan het slot van het bezoek ontving de wethouder een petitie waarin de buurt aandringt op snel overleg om de oversteekplaats definitief veilig te maken. De wethouder zei toe direct een dergelijk overleg te zullen regelen.

Kijk hier voor het volledige verslag van het collegebezoek.

Reacties uitgeschakeld