Jaarverslag 2010

  • Hugo, onze verbindingsman voor Hinthamstrings en afvalcontainers (puur toeval) neemt helaas afscheid van het Parkement.
  • In dit jaar wordt aan alle activiteiten van het Parkement een goed doel gekoppeld, om daarmee donaties en naamsbekendheid te genereren. Het is een experiment dat na één jaar geëvalueerd zal worden. Het goede doel is ‘Orange Babies’ en Marieken zal als ‘ambassadrice’ optreden.
  • De Nieuwjaarsborrel werd dit jaar een Midwinter BBQ in een verwarmde circustent, met warme broodjes worst en glühwein binnen en sfeervolle vuurkorven voor de marshmellows buiten. Brandhout en buurtbewoners waren ruimschoots aanwezig. De laatsten door de nieuw ontworpen flyer (gebaseerd op de website-look) die 2x werd verspreid?
  • Helaas maar ook gelukkig kon de circustent door deze actie aan een potentiële koper getoond en verkocht worden. Weer een zorg minder – maar met een forse afschrijving. 
  • Er is eindelijk een heus projectteam van start gegaan om de website onder handen te nemen. Daarvoor zullen we wel een geringe investering moeten doen, maar dat komt het bezoek (hopelijk) en het beheer (zeker) ten goede.  De verbouwing en verhuizing werd dit jaar ook afgerond met medewerking van Willem Nikkelen als webdesigner en heeft nu als  ‘medebewoners’ Buurt in Actie.
  • De Paashaas rende weer haar? rondjes in het Annaparkje, waarbij het koffie-uurtje voor (groot)ouders bijna uitliep op een heuse champagnebrunch.
  • Koninginnedag werd voor het 3e jaar op rij een klapper met veel wilde ideeën van te voren die uiteindelijk iets minder wild werden uitgevoerd. In ieder geval 2 drukbezochte (semi-)prof-sport clinics hockey en volleybal, cavia’s die hun stinkende best deden in een racebaanbak en diverse gokspelen, waaronder ‘schijt je rijk’ – met medewerking van de Haflihuif-knollen – en de levende fruitmachine in de pauze van de Hinthamstrings. Exclusief voor VIPs was een Meet’nGreet met deze topband, goed beschermd door louche beveiliging. Zie de foto’s op deze site.
  • Er worden plannen gemaakt om winter 2010/2011 een schaatsbaantje aan te leggen op de Kamperfoeliestraat … de materialen zijn al ingekocht
  • Thess verlaat eind 2010 na 3 jaar het Parkement. Wie zal haar rol als verbindingsofficier met de jeugd overnemen?

Reacties uitgeschakeld