Op zoek naar de geheime trap

Op zondag 27 februari vindt er een creatieve wandeling plaats, speciaal voor 

De trappartij bij De Vliert in 1966

bewoners van het Hinthamerpark en de Aartshertogenlaan. Centrale plek in de wandeling zijn de trappen en tunnels die onder de Victorialaan door naar stadion De Vliert voeren. Het complex ligt er nogal sleets en verlaten bij. Maar het biedt veel mogelijkheden. Wat zouden we er wel niet allemaal mee kunnen doen?!

Het initiatief om na te denken over de trappen en tunnels komt van enkele bewoners van het Hinthamerpark en de Aartshertogenlaan. Zij hebben contact gezocht met het Bosch Architectuur Initiatief (BAI), het City Change Center (CCC) en het Bossche Makershuis. Ook de gemeentelijke afdeling Sport en Recreatie doet mee. Het BAI heeft de aanpak van de trappartij opgenomen in zijn jaarplan ‘Reset the City’.  

Wil je meedenken over de toekomst van dit stukje niemandsland pal naast onze buurt? Wandel dan mee op zondagochtend 27 februari. Klik hier om je op te geven, onder vermelding van ‘creatieve wandeling De Vliert’.

Klik hier voor meer informatie over het project ’trappartij De Vliert’ .

Reacties uitgeschakeld