Workshops ‘Reset de Trap’ op 15 april

Na het succes van de creatieve wandeling op 27 februari volgt een nieuwe stap op de trap. Op vrijdag 15 april 2011 vindt een aantal workshops plaats in verschillende samenstelling. Bewoners praten met kunstenaars, (landschaps)architecten en mensen uit de sportwereld. Het doel is samen toekomstbeelden te ontwikkelen voor de trappartij, de tunnels en het afgesloten deel van de Aartshertogenlaan. De beelden worden daarna gebundeld in een boekje met het doel stadsbestuurders, ambtenaren en ontwerpers te inspireren.

Intussen worden theatermakers en andere kunstenaars benaderd om culturele initiatieven te ontplooien in, rond en op de tunnels en trappen. Zo maken ook zij duidelijk welke onverwachte mogelijkheden dit stukje stad in zich heeft. 

Binnenkort volgt meer nieuws over deelname aan de workshops. Aanmelden kan echter al via het contactformulier. Vermeld in het lege veld ‘workshop trappartij’.

Reacties uitgeschakeld