Jaarverslag 2011

  • De vergunning was geregeld, de aanwonende bewoners geïnformeerd, maar de vorst wou toch niet meer terugkomen en voldoende doorzetten om een schaatsbaantje op te bouwen in de winter 2010/2011. Volgend jaar beter?
  • Toch was de Midwinterborrel er niet minder om. Met onze gouwe ouwe legertent als sfeervol centraal buurthuis met daar omheen vuurkorven en de huifkar door de buurt vonden vele buurtbewonders de weg naar koek (broodjes worst) en zopie (glühwein etc.).
  • New kid on the Parkement: Annemieke – welkom. Aan het eind van het jaar kwam ook Dennis het Parkement versterken.
  • De Paashaas had genoeg van troep en hondenpoep in het Annapark en besloot zijn eitjes dit jaar op de Kamperfoeliestraat veldjes uit te strooien. Met een partytent om de lekkernijen en koffiemelk uit de zon te houden hadden ook de ouders, opa’s en oma’s en prima ochtend.
  • Koninginnedag werd gevierd met een vol gevarieerd programma met diverse nieuwe onderdelen. Zoals voor de jeugd een creatieve workshop schilderen en een Ren-je-Rot-race met opdrachten dwars door de wijk, voor alle liefhebbers opnieuw een sport-dit keer voetbal-clinic olv een profspeler en een aangeklede borrel met tafelvoetbal, karikaturist, petje-op, petje-af spel en kinderdisco met prijzen. De avond werd ingevuld door DJ Mazzel, na 3 jaar Hinthamstrings was het nu weer leuk om gewoon verzoeknummertjes te kunnen vragen.
  • Dit was het laatste jaar met Marieken, als secretaris van het bestuur, in het Parkement. We hebben 8 jaar van haar enthousiasme, gezellige inbreng en harde werk mogen profiteren. Heel veel dank Marieken, we gaan je missen.

Reacties uitgeschakeld