Zondag 28 oktober: bomen planten bij De Vliert

Op zondag 28 oktober worden vlakbij stadion De Vliert de eerste bomen geplant in de zogenaamde ‘pluktuin’. Buurtbewoners steken dan samen met stichting Transfarmers de spa in de grond. Als alles goed gaat kunnen we over een of twee jaar al noten, pruimen, appels, peren en andere vruchten plukken. Zin om mee te doen? Kom dan op zondagmiddag 28 oktober naar het grasveldje links van de trap bij De Vliert.

De pluktuin is een van de eerste acties om de hele omgeving rond stadion De Vliert nieuw leven in te blazen. Met sport, spel, recreatie, stadslandbouw en mogelijkheden tot ontmoeting. Blijf het nieuws op deze website volgen of kijk op http://www.bai-s-hertogenbosch.nl/TRAP_Vliert_Alg_2011.html. Wil je meedoen? Vul dan het contactformulier in.

Reacties uitgeschakeld