Forse donaties voor Struikelstenen

De donatiecampagne voor het plaatsen van Struikelstenen aan de Boterweg heeft ruim 2.100 euro opgebracht. Dat is veel meer dan de initiatiefgroep had durven hopen. Ook nu nog willen buurtbewoners financieel bijdragen. Omdat de financiering van het project nu rond is, zijn de zeven Struikelstenen besteld bij de Duitse organisatie rond kunstenaar Gunther Demnig. Naar verwachting op 4 mei worden de Struikelstenen ceremonieel gelegd. Inmiddels zijn ook de voorbereidingen gestart voor het maken van een korte film over het project. Dat filmpje wordt in de loop van het jaar als supplement toegevoegd aan de al bestaande documentaire ‘Hinthamerpark in de Oorlog’. Alle buurtbewoners ┬ádie 20 euro of meer hebben geschonken, ontvangen een gratis exemplaar van de uitgebreide film. Na afloop van het project legt de initiatiefgroep via deze website verantwoording af over de wijze waarop het gedoneerde geld is besteed.

Reacties uitgeschakeld