23 oktober: filmpremière Struikelstenen

Op donderdagavond 23 oktober gaat de film in première, die gemaakt is naar aanleiding van het leggen van Struikelstenen aan de Boterweg. De korte film met als titel ‘Voor altijd buren’ maakt deel uit van een filmavond die tussen 19.30 en 21.00 uur plaatsvindt op de Markt. Dat gebeurt ter gelegenheid van de 70ste herdenking van de bevrijding van Den Bosch. Daaraan voorafgaand, rond 16.30 uur, wordt aan het Kamperfoelieplein een boom geplant. Met een Hemelboom willen de nabestaanden de buurt bedanken voor het leggen van Struikelstenen voor hun familieleden.

Iedereen is van harte welkom bij zowel het planten van de boom als de première van de film. Veel buurtgenoten hebben al ingetekend op een dvd met daarop zowel de film ‘Hinthamerpark in de oorlog’ (2008) als de nieuwste productie ‘Voor altijd buren’ (2014). Wie alsnog interesse heeft in de dvd, kan contact opnemen met Jan Huige.

Download hier de flyer over de activiteiten.

Reacties uitgeschakeld