Parkement

Onder Parkement vind je berichten over de vrolijke evenementen in ons Hinthamerpark, zoals Nieuwjaarsborrel, Paaseieren zoeken, Koninginnedag en lustra. En over de organisatie waardoor dat alles mogelijk wordt gemaakt.

Laat dit veld blanco

Wat leuk dat je er bent šŸ™‚

Bedankt voor je interesse in het Parkement, vul je gegevens hieronder in en wij nemen zsm contact met je op!

Reacties uitgeschakeld

Weergaloos succes lustrumfeest 80 jr.

Wat een fantastisch feest ter gelegenheid van 80 jaar Hinthamerpark! Het walking dinner was perfect georganiseerd en werd op ieder adres ook fantastisch uitgevoerd. Oog en tongstrelende voor- Ā en hoofdgerechten, verrassende inkijkjes, hartelijke ontmoetingen en bijzondere verhalen (wat dacht u van hanengevechten op de Graafseweg of een huwelijksaanzoek na een lawine-avontuur) gingen vooraf aan alweer het 4e optreden van de Hinthamstrings. Het Parkement nam afscheid van haar voorzitter terwijl de nieuwe kandidaat zich al weer uit de naad werkte (geholpen door zijn zoon). En na afloop maakten vele handen weer lichter werk om alles weer op te ruimen. Beste buurtbewoners, iedereen bedankt voor je deelname en bijdrage aan dit mooie feest. Op naar 100 jaar fijn samenleven. En oh ja, stuur vooral je mooie verhalen en foto’s van 07 september in zodat we ze kunnen delen via deze site.
[nggallery id=41]

Verantwoording ‘goed doel 2010’

Vorig jaar heeft het Parkement besloten om een goed doel te verbinden aan haar festiviteiten in 2010. Dit vanuit de gedachte dat dit een sympathieke en effectieve manier konĀ zijn omĀ een goed doel een extra donatie te geven.
We kozen voor Orange Babies en haalden daarvoor bijĀ  verschillendeĀ  gelegenheden ā‚¬ 162,= op. DitĀ bedrag is inmiddels overgemaakt aan de organisatie (zie www.orangebabies.nl).
Dit is natuurlijk geen wereldbedrag en ook ontvingen we geenĀ enkele reactieĀ opĀ dit initiatief. Het Parkement heeft daarom geconcludeerd dat we in 2011 niet opnieuw een goed doel moeten verbinden aan onze activiteiten.

Schaatsbaantje 2012 – nieuwe foto’s

Kijk in de categorie ‘foto’s evenementen’ om leuke nieuwe foto’s te zienĀ van de 1e drukbezochte HinthamerparkseĀ IJszaterdag

Running Dinner 2013

Als het goed is hebben alle deelnemers nu de informatie over het running dinner op 07 september per mail ontvangen. Dat de verdeling een hele puzzel is geweest, blijkt uit deze foto:
Running dinner puzzel
Mail kwijt? Hieronder nog eens de belangrijkste punten:
ā€¢ 17.00 uur aperitief tent Kamperfoeliestraat; uitreiken enveloppen met dinner-locaties
ā€¢ 17.30 uur vertrek naar voorgerecht-locatie
ā€¢ 18.30 uur vertrek naar hoofdgerecht-locatie
ā€¢ 20.00 uur terug naar tent – AFWASSEN HOEFT NIET!
ā€¢ 20.15 uur toetje
ā€¢ 20.45 uur HINTHAM STRINGS gaan los
LET OP: 148 deelnemers moeten allemaal van stoel wisselen, 50 gastheren/vrouwen moeten gerechten afmaken, uitserveren en tafels afruimen, 13 bandleden hebben 1/2 jaar gerepeteerd, kortom geniet van elkaars gezelschap MAAR HOUD JE AAN DE TIJDEN.

Tot slot: willen jullie deze avond zo veel mogelijk vast leggen? Stuur ons foto’s, anekdotes, weetjes over de wijk, die we dan hier publiceren.
En oh ja, heb je al betaald? Zo nee, dan zsm ā‚¬15,- pp overmaken op 750560010 t.n.v. JJH van den Akker, ‘s-Hertogenbosch, ovv namen + adres deelnemers.

Pasen 2016

Paaseieren zoeken zondag 27 maart!

Ook dit jaar komt de Paashaas langs. Op 1e Paasdag, zondag 27 maart komt hij weer paaseitjes verstoppen! We verzamelen om 10:30u en gaan met zā€™n allen op zoektocht. Neem papa, mama, opa en oma en de rest van je familie mee. Zeg maar dat ze koffie, thee en limonade meenemen, met Paasbrood of de probeersels voor de taartbakwedstrijd op 26 april. Vergeet ook je mandje niet om de paaseitjes in te verzamelen en natuurlijk deze kleurplaat. De mooist ingekleurde tekening verdient een prijsje op Koningsdag. Dus neem deze mee en lever hem in bij de Paashaas.

Nog een kleurplaat nodig? Klik hier:

Kleurplaat Pasen